петак, 07. јул 2017.

"УКРШТЕНИЦА" БРОЈ 1

Насловна страна 1. броја "Укрштенице", енигматског додатка на 12 страна А-4 формата (дневни лист "Политика", 19. март 2011. године). Укупно сам припремио 182 броја.

Нема коментара:

Постави коментар