недеља, 16. јул 2017.

JUČERAŠNJI "ALO"


2 коментара:

 1. Усправно:
  1.акузатив*спрат
  2.ра*гранатирати
  3.Амер*лопатичар
  4.белити*атамани
  5.Елијана*Аренас
  6.сепаратор*рист
  7.Коста Царина*ко
  8.Анаис*конектор

  ОдговориИзбриши