четвртак, 19. октобар 2017.

JUČE U NIŠU

Moja mlađa ćerka Janja je od juče diplomirani sociolog master komunikolog. Uskoro upisuje doktorske studije sociologije. Dve fotografije koje vidite snimljene su na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Nišu.

12 коментара:

  1. Čestitam(o)!
    Na slici se ne vidi puni naslov diplomskog rada, a bilo bi zanimljivo saznati što je to istraživala buduća doktorandica.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala!
      Naslov Janjinog master rada na Departmanu za komunikologiju i novinarstvo Filozofskog fakulteta Univerziteta u Nišu je: "Rodno reklamiranje u Srbiji: prezentovanje roda u magazinima "Mens's Health" i "Cosmopolitan"

      Избриши
  2. I Janja je sad "diplomirani sociolog master komunikolog"?
    Moja kćerka je "magistrica kulturologije, smjera medijska kultura (mag. cult.)".

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da. Pre dve godine je postala diplomirani sociolog, a nakon toga je upisala master studije komunikologije, "odradila" dva semestra, pa provela više od 8 meseci u Dohi (radila je u hotelu "Sent Ridžis") da bi sada završila i ovaj deo svog obrazovanja. Maločas je otišla do fakulteta da podnese prijavu za upis na doktorske studije sociologije.
      Sećam se da je, onomad, tvoja Sonja postala magistrica kulturologije.

      Избриши
  3. Све моје честитке Јањи, али и њеним родитељима. Пуна подршка и жеље да Јања што пре докторира. Срећно!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, Živadine. Naravno, to traje obično od 3 do 5 godina, a u tom periodu će morati da pronađe i par dodatnih poslova čak i ako bude na budžetu.

      Избриши
  4. Moje iskrene čestitke Janji u nadi da će uspjeti doći do naslova dr. sc. Ženskoi me Janja u Srbiji je vrlo rijetko, zar ne?

    ОдговориИзбриши
  5. Hvala, Nedjeljko. Nema mnogo Janja u Srbiji, ali ovo ime i nije toliko retko.

    ОдговориИзбриши