четвртак, 7. децембар 2017.

DUE NEDJELJKA NEDIĆA

Malo-malo, pa kolega Nedjeljko Nedić na svom odličnom blogu DUE (Deseta umjetnost - enigmatika) objavi po nekoliko mojih starijih enigmatskih priloga. Ovom prilikom mu zahvaljujem na tome, a vi svakako odite na OVU adresu - nećete se pokajati.

4 коментара:

  1. Sve nizanke, pa i tvoja, moraju do konca siječnja 2018. stići do broja 4. S radovima ne oskudijevam, jer imam prvih 200 Čvor križaljki, pregledao sam skoro 300 Razbibriga i više od 300 Mini čvorova, a tu su i blogovi i knjige. U siječnju idem u Sisak kod Bože Horvatinovića koji mi je obećao darovati vlastitu zbirku enigmatskih časopisa.
    Inače, tvoja enigmatska raznovrsnost mi se sviđa.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Vidim da imaš već 15 nastavaka "Dvojnika". Ja imam imenjaka i prezimenjaka koga sam prošle godine uklopio u skandinavku (objavljena u dnevnom listu "Alo"). Ne znam da li je još neki enigmata objavio takvu ukrštenicu. Mogu ti poslati taj prilog, ako je i tebi to zanimljivo.

      Избриши
  2. Znao sam da imaš imenjaka i prezimenjaka. Pošalji mi pa ću tu skandinavku objaviti kada ponovno na red dođe ova rubrika.Ne sjećam se takve križaljke iako je tema zbilja zanimljiva.Moju e-poštu sigurno imaš, a napisao sam ju i na blogu.

    ОдговориИзбриши