среда, 8. април 2015.

50 000

Od 27. avgusta do danas postovi na ovom blogu su otvoreni više od 50 000 puta. Neki od Vas su samo gledali, čitali ili za sebe rešavali, ne ostavljajući komentare, a drugi su, češće ili ređe, rešavali postavljene enigmatske zadatke i upisivali rešenja. Od ovih drugih ubedljivo najvredniji je bio Ilija Ozdanovac iz Privlake u Hrvatskoj, pa mu na tome čestitam i od srca zahvaljujem. Češće od ostalih je komentare (rešenja) ostavljao Ilija Đurković iz Podgorice - i njemu hvala za odvojeno vreme. Rešavali su i/ili komentarisali i mnogi drugi: Mirka, Jelena, Bane, Rešad, Luka, Slavko, Jovan, Žarko, Hajro, Sreten, Saša... Njima, takođe zahvaljujem, kao i mnogima koji redovno svraćaju, ali retko ili nikada ne ostavljaju komentare. Trudiću se i dalje da postavljam, nadam se, zanimljive i kvalitetne enigmatske priloge, ali i fotografije koje snimim u gradu u kome živim. Sve Vas pozdravljam i zahvaljujem što pratite moj blog.

8 коментара:

  1. Srećna ova okrugla brojka, samo naprijed dalje!

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala, Ilija. Nije mi najvažnija brojka- to nije broj ljudi koji su svratili na moj blog, već broj otvorenih postova, ali... lepo je videti da se ovaj "enigmatski list" prilično lista. Još jednom ti zahvaljujem što deo svog vremena provodiš na ovoj adresi. Čast mi je da moje radove rešava jedan od najboljih rešavača na Balkanu, ali i odličan autor zagonetki.

    ОдговориИзбриши
  3. Drago mi je ( i čestitam ti) što se blog održao i opravdao tvoj trud, brigu i zalaganje, od tebe očekujem nastavak i trajanje, iz prostog razloga! Ova stranica je postala moje omiljeno mjesto svraćanja, a mislim da su i drugi to prepoznali!
    Samo naprijed...

    ОдговориИзбриши
  4. Hvala, Ilija na lepim rečima, ali, pre svega, na vremenu koje provodiš na ovom mestu i trudu koji ulažeš da rešiš ove moje enigmatske priloge koje nudim. Biće toga još, a koliko, zavisiće od razvoja događaja u vezi sa mojim statusom nezaposlenog lica.
    Idemo dalje - još jednom: HVALA!

    ОдговориИзбриши
  5. Hvala, Slavko! Nije neka brojka u odnosu na one koju ti ostvaruješ svojim blogom, ali se ne žalim. Svaki blog pomalo, pa je u zbiru brojka vredna pažnje - na polzu enigmatici.

    ОдговориИзбриши
  6. Cestitke Miroslave, lijepi brojevi, hvala ti na trudu ... Odabrao si koncept predstavljanja svog opusa i josh ponecheg o sebi i svojoj okolini i uspijevash da to radish nenametljivo i izbalansirano. Lijep primjer koristenja internetske igracke na pravi nachin. Prelistam i Settimanu, savrshenstvo je uvijek prijatno.

    ОдговориИзбриши
  7. Hvala, Hajro. Ovakvi komentari mi pomažu da ne odustanem... Pozdravljam te iz vetrovitog Niša!

    ОдговориИзбриши