понедељак, 8. јун 2020.

XX SES

Od Krste Ivanova sam danas dobio spisak do sada prijavljenih učesnika jubilarnih 20. Susreta enigmata Srbije. To su: Marjan Radaković, Vidoje Stefanović, Saša Čolaković, Miroslav Cvetković, Zoran Milunović, Branislav Golubović, Aleksandar Nagorni, Nikola Čolić, Krsta Ivanov, Radomir Matić, Zoran Milošević, Miroslav Lazarević, Zorica Jakovljević-Lazarević, Duško Lazić, Slavko Bovan, Nebojša Vučinić i Željko Dimović. Organizatori pozivaju i ostale enigmate da se prijave.

2 коментара:

  1. Ne znam za druge, ali ja se još nisam prijavio, pa sam se iznenadio ugledavši svoje ime na spisku. Marjan Radaković zna da imam ranije isplanirano putovanje i boravak na Dalekom istoku baš u vreme održavanja dvadesetih susreta enigmata Srbije. Iz poznatih razloga to putovanje još uvek nije sigurno, ali ću svakako otići ako sredim sve što mi je potrebno. Dakle, možda ću biti na SES-u, ali to još uvek nije sigurno, pa ću se prijaviti tek kad (ako) odložim planirani put.

    ОдговориИзбриши
  2. Zvanično nisi se prijavi, ali nezvanično Marjan je nabrojao sve Nišlije. Spomenuo je tvoje putovanje koje je pod znakom pitanja. Jedino Žarko Djokić ostao je nedorečen, ali se nada da će on, kao i ostali Nišani biti na SES-u.
    Vidimo se u Nišu na Nišavi.
    Pozdrav.

    ОдговориИзбриши