уторак, 23. мај 2017.

JUČERAŠNJI "ALO"


2 коментара:

 1. ХОРИЗОНТАЛНО:
  1.парангал
  2.униформа
  3.завежљај
  4.Атал*Арт
  5.в*лигнин
  6.арија*ња
  7.цо*Урбан
  8.*тамна*т
  9.сом*Елки
  10.трентал*
  11.рото*Вас
  12.умилност
  13.Настасја
  14.Антистен

  ОдговориИзбриши