четвртак, 30. јануар 2020.

NAGRADNA SKANDINAVKA

"My Love Story" broj 66 (maj-jun 2003. godine) - 44. strana. Ovu skandinavku sam prvi put objavio početkom 90-ih godina prošlog veka u nekom od izdanja "Dečjih novina" iz Gornjeg Milanovca, verovatno u listu "Skandinavka", ali je nisam uspeo pronaći u hrpi (nekoliko desetina hiljada papira) isečenih objavljenih radova koje čuvam u više kartonskih kutija.

2 коментара:

  1. Ja sam svoje radova u ratno doba kada nije bilo struje sve poisjecao, polijepio na A-4 listove i pohramnio u fascikle. Ako večeras kreneš, uspjet ćeš to za godinu dana.

    ОдговориИзбриши
  2. Previše vremena i živaca (zdravlja) bi mi to odnelo: imam oko 30 000 isečaka, 20-ak hiljada imam neisečenih u celim listovima (od toga su 3/4 u već ukoričenim kompletima listova koje sam uređivao), desetak hiljada radova imam skenirano, a novine su kasnije poklonjene prijateljima rešavačima, 10-ak hiljada imam na raznim blogovima, a više od 10 hiljada nemam ni u kom obliku sačuvano... Čak i da te poslušam, to ne bi bila moja nepotpuna "zaostavština", a trebalo bi mi više od 60 risova papira (po 500 u pakovanju) i milion sati rada. To vreme mogu, svakako kvalitetnije potrošiti.

    ОдговориИзбриши