недеља, 19. јануар 2020.

РЕШЕНА СКАНДИНАВКА

Насловна скандинавка "Укрштенице" (недељни енигматски додатак у "Политици") број 10 од 21. маја 2011. године.

Нема коментара:

Постави коментар