недеља, 23. мај 2021.

REŠENJE ŠARENE UKRŠTENICE (3)

  

Rešenje šarene ukrštenice (3) sa devetoslovnim rečima i rasutim crnim poljima objavljene 21. maja 2021. godine (VIDI OVDE).

3 коментара:

  1. Ako sam dobro računao PDR je okruglo 6. Naravno, PDR je vrlo limitiran kao odredba vrijednosti (manipuliranjem crnim poljima se može povećati...). Sadržaj je očekivan, liči na neke stare radove sa osmicama, logično naravno.

    Zanimljivo je pogađati odakle je autor počeo, tipujem na IRSKO MORE, logično postavljeno, puno frekventnih slova, efektno... Čestitke još jednom.

    ОдговориИзбриши
  2. Zapravo, počeo sam od reči ŠKTIČLUK, ali sam odustao posle 10 minuta. Od te reči sam na kraju zadržao samo drugo slovo - K (Ekaterina). Sledeća reč je bila IRSKO MORE. Na vreme sam shvatio da stvar moram pojednostaviti. Rezultat je ukrštenica sa dosta jednoličnih reči (glagoli, strane reči...), ali sam je uspeo dovršiti. U međuvremenu sam sastavio još jednu na neznatno manji i malo ružniji dijagram, ali sa malo lepšim rečima.

    ОдговориИзбриши
  3. Bogatiji si za jedno zanimljivo iskustvo i jedan vrijedan uspjeh i to je odgovor na ono pitanje "šta mi treba da se mučim...". A lijepo je i upražnjavati slobodu svog izbora, ionako mnoge stvari radimo jer moramo ili je najlakše, valja ponekad izroniti ...

    ОдговориИзбриши