петак, 15. март 2024.

ОБАВЕШТЕЊЕ

Четврта седница председништва Енигматског савеза Србије ће се одржати, како је најављено, у суботу 16. марта у просторијама винарије ''Ранковић'' по већ достављеном дневном реду са почетком у 12,00 часова.
Долазак су најавили: 
ЕК "Изазов" - Лозница - 2 члана: Сретен Перић и Марко Марковић;
ЕК "Кикинда" - Кикинда - 3 члана: Славко Бован, Вања Томашев и Добривој Јеринкић;
ЕК "Браничево" - Пожаревац - 3 члана: Бранислав Никић, Јовица и Михајло Динчић;
ЕК "Нова загонетка" - Београд - 2 члана: Ацо Јанковић и Драган Матовић;
ЕК "Бор" - Бор - 1 члан: Радомир Матић;
ЕК "Срем" - Пећинци - 3 члана: Гордана и Владимир Шарић и Драгиша Јовановић;
Домаћине ЕК "Ваљево" ће представљати најмање 4 члана: Верољуб Бабић, Воја Додевски, Милосав Марјановић и Драган Ђермановић. 
Чланови ЕК "Ниш" , УЕ "Вук Караџић" (Београд) и ЕД "др Ђорђе Натошевић" (Сомбор) нису потврдили долазак.
На седници ће се одати пошта преминулим енигматима у периоду од августа 2023. до марта 2024 : Томиславу Поповићу, Нову Зекићу, Есаду Луковићу и Миодрагу Сеовићу.
У свечаном делу седнице биће уручене јубиларне повеље ЕК "Ваљево" за 40 година рада и постојања и ЕК "Изазов" (Лозница) за 15 година рада, специјалне повеље за издаваштво ауторима монографија: "Енигма - 70 година" и "Тридесетпет година УЕ "Вук Караџић" и књиге "Историја српске загонетке" (први део) и повеље за животне дело Марјану Радаковићу и Славку Бовану.
Поред признања које ће поделити Енигматски савез Србије, уручиће се награде које блог "ребуси" додељује за најребус године и награде које ЕК "Нова загонетка" додељује за најбоље радове на 11. Меморијалу Србољуба Станковића.
Обавештавајући вас о одржавању седнице срдачно вас поздрављам.
Председник ЕСС
Владимир Шарић

Нема коментара:

Постави коментар