субота, 16. април 2022.

KNJIŽICA ZAGONETAKA ZA ROĐENDAN

Bjelovarac Željko Jandragić uskoro će proslaviti 63. rođendan pa se eto i Čvor pridružuje čestitkama i malim poklonom – knjižicom izabranih sitnih zagonetaka iz bogatog enigmatskog opusa Jandre (kako smo ga zvali nekada u Čvoru). Knjižica ima pedesetak stranica manjeg formata i u nekoliko poglavlja (Male zagonetke, Rebusi, Magični likovi i Drugi o meni) donosi isto toliko uspješnih zagonetaka. Željko je prvenstveno križaljkaš (objavljeno mu je više od deset tisuća raznovrsnih „kraljica“ zagonetaka!), a zabljesne povremeno uspješnim rebusima i odličnim čarobnim likovima i četvorinama. Ima tu i sitnih zagonetaka  (premetaljki, indirekata, adresa, kriptograma i sl.) objavljenih u zagonetački listovima, blogovima i drugim prigodama. Pridodan je i opširan životopis.
 
To je druga knjiga (prva je bila Stjepana Orešića - Moj svijet zagonetaka) iz nove serije knjižica u kojoj se predstavljaju pojedini autori svojim izborom objavljenih zagonetaka. Zainteresirani za  sličnu suradnju mogu se javiti na e-mail: stjepan@cvor.hr.

Kao i sve knjige do sada i ova knjiga tiskana je u ograničenom broju primjeraka a može se naručiti od Čvor d. o. o. Bjelovar. Cijena knjige je 40 kn (u to je uključena i dostavna poštarina za Hrvatsku!), a uplate se vrše putem banke koristeći IBAN Čvora: HR 5224020061100002081, a u rubrici Poziv na broj unosi se OIB naručitelja. Bilo bi dobro da po izvršenoj uplati nazovete Tajništvo i javite točnu adresu za dostavu (tel. 043 244 050) i potrebne podatke javite na e-poštu jadranka@cvor.hr. Knjigu možete dobiti i pouzećem a cijena knjige i poštarine je 75 kn.

Za uplate izvan Hrvatske cijena je 10 eura (uključena je vrlo skupa dostavna poštarina za inozemstvo) a koriste se IBAN: HR 5224020061100002081, Swift code: ESBCHR22 i VAT: HR72793634017. Ne postoji mogućnost dostave pouzećem. (sh)

1 коментар: