уторак, 29. септембар 2015.

ПЕТИ ШАМПИОНАТ СРБИЈЕ У КВИЗИНГУ

Отворено појединачно надметање у универзалном знању, већ пет година окупља најеминентније квиз такмичаре из Србије и регона. Циљ такмичења јесте постизање што бољег резултата, али превасходно је одржавање старих и успостављање нових веза међу љубитељима квизова, размена искустава, дружење и подизање форме за ТВ наступе.
Овогодишњи Шампионат биће одржан у адаптираним просторијама Месне Заједнице Перлез (улица Краља Александра 7), уз логистичку подршку МЗ и екипе Јавних радова "Перлез 2015".
Као и свих претходних пута, најпре ће се решавати тест из 8 тематских целина, који обухвата укупно 160 комплексних питања, од којих су многа пропраћена сликом или звуком. Сваки тачан одговор бодује се 1 поеном, а негативних поена нема. У коначан резултат убрајају се поени из свих области.
За разлику од претходних такмичења, овог пута ће сви учесници имати шансу да у другом, усменом делу, одлуче о генералном пласману и победнику Шампионата. Овај део такмичења носи назив "Нека се припреми...", а формат му је замишљен као један динамични квиз општег знања, примерен квиз-сладокусцима.
Током такмичења и у паузама, за учеснике је обезбеђено освежење (кафа, сокови, вода), као и заједнички ручак. Котизација се не плаћа, што значи - припремите оловке и у напад на питања!
Своје учешће можете потврдити на овој страници, или путем телефонског позива на број 061/323-49-25. Такође, за све додатне информације доступан сам на овом телефонском броју.
Све најбоље до скорог виђења,
квизмастер Шампионата Коста Жељски

Нема коментара:

Постави коментар