петак, 2. децембар 2016.

"BLIC"

Objavljeno 30. novembra 2016. godine sa drugom fotografijom.

2 коментара:

 1. Вертикално:
  ***********ј**********
  седеф*редов*облак
  транспортни:авиони
  Јова*Ема*окно*кан
  ета*Штарк*тр*шуме
  пионир*хероизам*м
  акценат*Серпак*за
  Наис*шестсто:десет
  **********Рекреативо
  ***********нионци*сг
  **********варикина*р
  **********рр*ца*арка
  **********у*икра*сеф
  *********мали:екрани

  ОдговориИзбриши