четвртак, 8. децембар 2016.

DANAŠNJI "ALO"

Objavljeno sa drugom fotografijom.

3 коментара:

 1. Вертикално:
  антика*Филип:Кауфман
  Лаура*Ајзак*Андорка
  мук*обј*напис*Свен
  атар*еф*барит*Ефи_а
  м*напретек*леукоцит
  иб*детлић*виногради
  Милош:Бојанић*******
  обустава:рада********
  ра*лекари*ор*********
  е*Маракана*с********
  Исав*ру*Анит********
  реч*халф*Арв********
  апотекарство********

  ОдговориИзбриши