субота, 17. децембар 2016.

DANAŠNJI "ALO"


2 коментара:

 1. Хоризонтално:
  Свинтон*******
  токајка********
  окајати********
  дива*ел*******
  в*квота*******
  Анаис*з*******
  не*туба*******
  амбидекстер*д
  ере*ао*Комори
  ссср*гм*Љубен
  т*патрола*Ога
  *ловрата*штир
  Јасна:Ђокић*са
  Џулија:Робертс
  *речанин*пора
  каналићи*Олаф
  р*ор**изувати
  аксиом*адитон
  хрт*кримић*ра

  ОдговориИзбриши