петак, 20. децембар 2019.

РЕШЕНА СКАНДИНАВКА

Насловна скандинавка "Укрштенице" (недељни енигматски додатак у "Политици") број 7 од 30. априла 2011. године.

Нема коментара:

Постави коментар