понедељак, 30. март 2020.

FOTO-ALBUM - 896

Jedna moja stara, ali podmlađena fotografija sa SZJ održanih u Koprivnici 1979. godine, snimljena ispred Galerije naivne umjetnosti u Hlebinama. Na njoj su urednici većine enigmatskih listova koji su tada izlazili u SFRJ. Objavljena je, odmah posle susreta, u "Zagonetaču", a prošle godine i na blogu Nedjeljka Nedića (u crno-beloj tehnici u kojoj je i snimljena). Gornja fotografija je kolorizovana uz pomoć kompjuterskih alata sa sajta My Heritage.

3 коментара:

  1. Jedinstven susret urednika enigmatskih listova na XI susretima enigmata Jugoslavije održanim u Koprivnici 23. i 24. septembra 1979. godine. Stoje: Zvonko Blažević („HIK“), Stjepan Horvat („Čvor“), Krsta Ivanov („Enigma“), Milomir Niketić („Eureka“), Slavko Peleh („Čvor“), Nevena Knežević („Eureka“), Refik Husedžinović („HIK“), Vinko Korent („KIH“), Jaro Leskovšek („KIH“), Jože Stabej („KIH“). Čuče: Jadran Mladinov („Čvor“), Jovan Nedić („Čvor“), Ivan Šagadin („HIK“) i Hajrudin Hodžić („HIK“). Sve su redakcije imale svoje predstavnike osim „Vjesnikovog Kviza“ i upravo tada izašlog novog enigmatskog časopisa „Politika Mozaik“.

    ОдговориИзбриши
  2. I mi izgledamo malko podmlađeni, ovako u koloru, hvala na podsjećanju, možeš li mi poslati kolor verziju.

    ОдговориИзбриши
  3. Poslao sam ti ovu i još dve na kojima si, ali ovu gornju si mogao skinuti sa mog bloga - iste je veličine kao i ona koju sam ti poslao. Pozdrav i čuvaj se!

    ОдговориИзбриши