среда, 19. новембар 2014.

ПОПОДНЕВНИ РЕБУС - 049

Муж пуж: 2, 8, 4 - 4, 2, 4, 4
"Политика Мозаик" број 44 од 17. априла 1980. године (10. страна).

4 коментара: