петак, 28. новембар 2014.

СКАНДИНАВКА ИЗ "РУБИКОНА МИНИ"

Скандинавка објављена на 16. страни "Рубикона мини" број 22/99 из марта 1999. године.

Нема коментара:

Постави коментар