субота, 20. септембар 2014.

СКАНДИНАВКА ЗА ДОБАР ДАН - 003

Решење Скандинавке за добар дан 002
Водоравно: Атаљанц, скункс, ход, до, плавоок, ашов, Вор, петља, Јелисавета, Аик, ц, фолклор, дрва, иу, лађарити, оо, придодавање, н, со, Наката, Алпи, издеротина, зец, Рор, Еви, Астана, орах, и, Маглић, авоар, Шајдер, Атлант, Нионац.

Нема коментара:

Постави коментар