петак, 26. септембар 2014.

СКАНДИНАВКА ЗА ДОБАР ДАН - 009

Решење Скандинавке за добар дан 008
Водоравно: рапсод, указати, ало, баxа, Колев, Севр, Не, свеска, паралисати, АСН, л, шпацирати, АЛ, "Ери", накајати се, то, сарабанда, н, дограбити, Срђ, тор, едиција, ђе, Есад, Ола, амбар, о, овај, дарови, отирач, собари, Иваниш, Ћиран.

Нема коментара:

Постави коментар