субота, 27. септембар 2014.

СКАНДИНАВКА ЗА ДОБАР ДАН - 010

Решење Скандинавке за добар дан 009
Водоравно: саксија, лајсна, алатке, урлатор, Хасо, ЛПС, Кирк, Ата, переца, КВА, р, приносити се, АО, Брајтнер, ЖП, "Досије икс", гај, кер, таксативно, Ав, шинтерај, кт, метр, КИ, атакер, Енрико, наслов, ГМ, ари, Равнић, "Ајакс", давати.

Нема коментара:

Постави коментар