четвртак, 25. септембар 2014.

СКАНДИНАВКА ЗА ДОБАР ДАН - 008

Решење Скандинавке за добар дан 007
Водоравно: Танкред, казуар, учин, Мег, тесна, р, капиталац, ђз, боа, Орегон, сем, Ос, рекла-казала, флуктуирати, кт, ое, теснити, хор, ЛПС, Станислава, кентаур, торит, Тир, раставићи, визири, е, Ирац, долама, "Емина", тоцила, Атанас.

Нема коментара:

Постави коментар