недеља, 21. септембар 2014.

СКАНДИНАВКА ЗА ДОБАР ДАН - 004

Решење Скандинавке за добар дан 003
Водоравно: риоца, склопити, Антиох, носорог, стик, ЛПС, окапи, пет, Вер, ојаки, Елизабет Тејлор, ђ, санитар, Нина, ео, весела, Исил, пристранак, ЧИ, унитариста, пац, По, имати обзира, око, ех, трзај, риле, и, елерон, бадава, ацетат.

Нема коментара:

Постави коментар