четвртак, 16. септембар 2021.

UKRŠTENICA I ANAGRAMI

  

"Vjesnikov kviz" broj 440 od 13. jula 1988. godine - 7. stranica.
Ako želite rešiti gornju ukrštenicu i anagrame odštampajte levu sliku i na posao! Ako nemate vremena ili volje, pogledajte desnu sliku sa upisanim rešenjem.

3 коментара:

  1. Vojin je posebna priča, fenomenalno brz i produktivan, nema šta ne može, osim da producira manje i bira riječi strožije. Evo ovdje je jasno odakle je autor započeo i odmah je pristao na URAVNAVATI SE. Naravno, sve je u redu s tim pojmom, i bjelina je tu, ali takve pojmove očekujem kasnije (ima ih), a ne u samom početku. Naravno, prestrogo je to, ali takve mi misli nailaze kad vidim ovakvu kombinaciju i znam moć autora.

    ОдговориИзбриши
  2. Sve lepo izgleda, prozračno... Ali nekoliko reči baš kvare opšti utisak.

    ОдговориИзбриши
  3. Neriješena izgleda baš lijepo, mali format na stranici bloga mi je izgledao kao Kurpesov rad. Mnogo puta me spasila Vojinova (i Ejubova) brzina i produktivnost, nemam prava da zanovijetam, naprotiv.

    Danas imamo internet i baze podataka, nekad i sad i autore koji u glavi imaju bezbroj pojmova koji mogu izvući kombinaciju... Svodi se na isto - vodi li autor kombinaciju ili ona vodi njega. Svi znamo da je u igri i raspoloživo vrijeme, želja za bjelinama i pojedinačni prioriteti, svašta nešto utiče na odluke autora o mogućem nastavku kombinacije. Ako poslije analiziramo i nudimo svoja mišljenja to nije nikakvo nametanje i sl, već jednostavno nuđenje mišljenja sa željom da se čuju i druga.

    ОдговориИзбриши