уторак, 28. април 2020.

РЕШЕНА СКАНДИНАВКА

Насловна скандинавка "Укрштенице" (недељни енигматски додатак у "Политици") број 14 од 18. јуна 2011. године.

Нема коментара:

Постави коментар